Lakjunk jól! - avagy közösségi tünetek

Lakjunk jól!


avagy a közösségi tünetek





interaktív, élő társasjáték az együttélésről

Az esemény a Bánkitó Fesztivál programja!


A Tünet Együttes és a Közösségben Élni együttműködéséből született a Lakjunk jól! c. interaktív társasjáték. A játékosoknak egy fiktív lakóközösség tagjaiként egyszerre kell a családjuk és a közös ház érdekeit is érvényesíteni. A munkacsoportok és az egyének képességeit latba vetve kell a váratlan hétköznapi helyzetekre megoldást találni, miközben titkos érdekek is munkálkodnak. A tét, hogy vajon atomjaira hullik-e a közösség, avagy létrejön az ország első kollektív háza.

(A részvételhez regisztráció szükséges. A megtekintéshez nem.)

Közösségben Élni
A 2012-ben Éindult civil kezdeményezés célja, hogy Magyarországon is egyre több emberrel megismertesse a közösségi- és kooperatív együttlakás lehetőségeit és formáit. Ezek a co-housing formák lehetőséget biztosítanak a lakóknak, hogy közösségben éljenek, mégis legyen saját otthonuk, ahová bármikor visszavonulhatnak.
http://kozossegbenelni.blogspot.hu/ )

Tünet Együttes
A 2002-ben alakult alkotói közösség nem ismer műfaji határokat. Előadásaikban egyenrangú elemekként kezelik a szöveget, a mozgást, zenét és a vizualitást. Hétköznapi, mindannyiunkat foglalkoztató-megmozgató témákat dolgoznak fel, ez alkalommal az együttélés különböző rétegeit. Lakásban, házban, városban, országban.
http://www.tunetegyuttes.hu/ )

alkotók:
Babos Annamária, Czakó Máté, Horogh Petra, Gőz István, Jesztl József, Lakos Fanni, Stork Natasa, Szász Dániel, Valcz Péter, Vancsura Zsófi

időpont:
2015. július 17. 18 óra - cirkuszi sátor

Jegyvásárlás

https://www.facebook.com/events/443331645835584/

Megjegyzések