BME Lakótanszék - Tanszéki Kutatások - Közösségben Élni - Kiállítás és fogadás 2013-14 tavasz

A második félév is sikeresen lezárult, amit szintén egy kiállítással és beszélgetéssel zártunk és ünnepeltünk. Mindenkinek nagyon szépen köszönjük, hogy eljött. A nagy meleg ellenére nagyon izgalmas beszélgetés alakult ki a témáról, sokan meséltek tapasztalataikról, a diákok ismét szuperül prezentálták a féléves munkáikat, sok új izgalmas és előremutató gondolat született. A nyáriszünet után szeptembertől folytatódik a kutatás, amire sok szeretettel várjuk az újabb jelentkezőket!
Az első év után elmondható, hogy a diákok nagyon érdekesnek tartják a tárgyat, örülnek, hogy ismerkedhetnek a kutatás rejtelmeivel. Az egy év során 7 kutatási munka és írás született, amelyeket majd egy közös kiadványban is szeretnénk megjelentetni, hogy mindenki számára elérhető legyen. Persze az első félév írásai már most is elérhetőek az Építészfórum-on.
Ezúton mi is szeretnénk megköszönni az előző két félév diákjainak munkáját, úttörő munkájukkal sokat segítettek nekünk is, hogy mi is tovább tudjuk fejleszteni a Tanszéki Kutatás - Közösségben Élni kutatási tárgyat.

A tantárgy blogja: http://res-lako.blogspot.com













Megjegyzések