FELHÍVÁS

Már sokan kérdeztétek tőlünk, hogy van-e co-housing Budapesten, vagy egy közösség, akikhez be lehetne csatlakozni! A válasz: 
MOST MÁR VAN! 
Írj Katának (vagy akár nekünk) ha te is részese lennél ennek az izgalmas projektnek!Dear All, I would like to start a co-housing community, my idea is to have 5-6 people in it, would be nice to move in around November, latest December. Somewhere in Buda (maybe XIth) district. Would love to have a mix of Hungarian people and foreigners living together. 
About my-self: I am very eco -recycling, composting, making cleaning products, trying to be zero-waste-, I am vegetarian and last but not least expecting a baby, to be born at the beginning of February. If you are interested, contact me on kata.no1@gmail.com

Sziasztok! Egy co-housing közösséget szeretnék alapítani. Szerintem 5-6 fő lenne ideális, és nagyon szeretnék novemberben, de legkésőbb decemberben költözni. Szeretnék, Budán, zöld környezetben találni egy közös házat (a XI ker jónak tűnik, de úgy is közösen választunk). Nagyon szeretném ha laknának magyarok és külföldiek is a közösségben. 
Írok pár szót magamról: nagyon zöld gondolkodású vagyok - szelektíven gyűjtök hulladékok, komposztálok, saját készítésű tisztító szereket használok. Próbálok hulladékmentesen élni, vegetáriánus vagyok és végül de nem utolsó sorban babát várok, aki várhatóan február elején fog megszületni Ha érdekel a dolog és kérdéseid vannak írj a kata.no1@gmail.com e-mailre.

Megjegyzések

Megjegyzés küldése