CSAPAT

Fénykép betöltése folyamatban

Babos Annamária
Fontosnak tartom a közösségi kezdeményezésekben alapvető participatív döntéshozatalt, azt, hogy az egyének nagymértékben beleszólhatnak lakóhelyükkel kapcsolatos kérdésekbe. A Közösségben Élni kezdeményezés tagjaként támogatom a közösségi lakozás minden formáját, és remélem nemsokára egy co-housing jellegű lakásban lakhatok majd!

Fénykép betöltése folyamatban

Glatz Zsófia 
Tervező építész és kutató vagyok.
A co-housingok számomra megtestesítik mindazt, amit a munkámban fontosnak tartok: demokrácia, lakozás, közösség, fenntarthatóság, élhető minőség, pozitív változás. Hiszem, hogy apró beavatkozásokkal is elérhetünk hosszútávú megoldásokat

Fénykép betöltése folyamatban

Horogh Petra 
Mivel az ember idejének nagy részét - a munka után - lakozással tölti, ezért fontosnak tartom, hogy azt milyen környezetben és kikkel teszi. Ezért gondolom, hogy Magyarországon is van létjogosultsága a co-housingoknak, és ezért csatlakoztam a Közösségben Élni kezdeményezéshez, mert hiszek benne, hogy együtt, közösen, közösségben könnyebb! - “Sharing is caring!”


Fénykép betöltése folyamatban

Komlósi Bence
Tervező építészként és kutatóként a demokráciával, közösségi tervezéssel, fenntarthatósággal és lakhatással foglalkozom. A megszerzett elméleti tudást a gyakorlatba is átültetve, folyamatosan fejlesztem önmagam és környezetem. A "co-housing”-ok és a lakásközösségek ehhez a fejlődéshez szuper felületet biztosítanak.

Fénykép betöltése folyamatban

K. Theisler Katalin
Építész kutatóként csoportházakkal, co-housinggal, fenntarthatósággal, közösségi tervezéssel foglalkozom. A co-housingban összeforr a szakmám és a magánéletem. Laktam a holland CW Houtwijkben. Azt tapasztaltam, hogy a co-housing jobb életminőséget nyújt annak, aki szeret kapcsolatokban élni. Bizalom, közös fejlődés és támogató közeg veszi körül. Ezt szeretném itthon megvalósítani és mások számára elérhetővé tenni!

Megjegyzések